Președintele Pro România afirmă că nu exclude neapărat posibilitatea de a susține un candidat al altui partid la prezidențiale, după ce astăzi Victor Ponta s-a întâlnit pentru discuții informale cu Viorica Dancilaă și Călin Popescu Tăriceanu. Cu toate acestea, Ponta a ținut să asigure că nu va lua nicio decizie de unul singur.

Am insistat doar pe obiectivul principal al ProRomânia – o schimbare radicală față de tot ceea ce s-a întâmplat din ianuarie 2017 și până în 27 mai 2019: asigurarea unei guvernări eficiente și a unor reforme adevărate în domeniul administrației publice, al economiei și finanțelor, educație, sănătate, mediu șamd.

Evident că nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborări politice (asemenea decizii pot fi luate doar de către Echipa ProRomânia)/ așa cum am făcut și atunci când am discutat cu liderii opoziției sau cu președintele Iohannis am dat dovadă de dorință de dialog – dar am prezentat și susținut punctele de vedere ale ProRomânia și interesele sociale și economice pe care noi le reprezentăm. Suntem ProRomânia- și ținem (doar) cu România”, a scris Ponta pe Facebook.

Articolul precedentPlângere penală împotriva procuroarei Maria Pițurcă, pentru răpire și constituire de grup infracțional organizat. Procuroarea este cea care a ridicat-o pe sus pe Sorina, fetița adoptată de cuplul de români stabiliți în America
Articolul următorNewsletter de la RAJA Constanța