Marcel Ciolacu, captură video

Campania de vaccinare anti-covid nu merge chiar cum sperau și clamau membrii Guvernului sau chiar președintele Klaus Iohannis, iar din punctul de vedere al opoziției vina o poartă cei care conduc țara.

Nu de puține ori social democrații au criticat campaniile de vaccinare desfășurate și au cerut măsuri – fără a propune sau a veni cu idei concrete și realizabile, iar liderul PSD nu scapă nicio ocazie pentru a atrage atenția că românii nu au încredere în vaccin tocmai din cauza celor care ne conduc.

În opinia lui Marcel Ciolacu, campania trebuia să aibă în prim plan specialiști care să vorbească despre vaccin la subiect și nicidecum nu aveau ce căuta în spoturi de promovare șeful Guvernului sau alți miniștri.

Iar pentru a-și întări susținerile, Ciolacu subliniază că cei care au vorbit despre ceea ce înseamnă vaccinarea în filmulețe s-au vrut actori și au sperat că românii, cumva, îi vor adula. În schimb, campania în care s-au implicat cei din Guvern, în frunte cu premierul Florin Cîțu, merge din ce în ce mai prost.

Oamenii nu mai au încredere. Dacă tu nu știi să faci un parteneriat cu românii, cu autoritățile locale, să cobori la ei, să le explici. Ce-au facut, videoclipuri? Cîțu alias Brad Pitt, Raluca Turcan se credea Sophia Loren și Adrian Oros – Jean Paul Belmondo. Păi ce efecte să aibă un videoclip cu ei?

Aici trebuia toți oamenii de cultură, toți profesorii, să vină să explice. Trebuie o chestie fără oameni politici, nu trebuie să se bage politicienii în vaccinări. Aici trebuia să explice Rafila, Cercel, Arafat. Dacă te bagi tu politic peste specialiști?”, a subliniat Marcel Ciolacu, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentMinistrul Virgil Popescu, scos la „Ora Guvernului”
Articolul următorTrei noi sensuri giratorii, amenajate pe DN1, în Prahova