Sursa foto: Președintele Indoneziei, Joko Widodo, Twitter

Elon Musk și președintele indonezian Joko Widodo au folosit un scut termic de la Starship pentru a servi o gustare, iar utilizatorii Twitter au rămas fără cuvinte la vederea imaginii.   

Șeful SpaceX a vorbit cu președintele indonezian despre vehicule electrice și până la viitoarele călătorii spațiale, Musk fiind cel care și-a propus ca în următorii ani să trimită oameni pe Marte.

Reamintim că Indonezia este cel mai mare producător din lume de nichel, o componentă esențială pentru producția de baterii electrice. În ciuda planurilor de viitor pe care cei doi le-au discutat, atenția a fost atrasă de „piesa de veselă” ce susținea mai multe produse de patiserie, informează Futurism.

Elon Musk vrea să investească în Indonezia. Planul miliardarului în anii următori

Mai mulți utilizatori ai platformei Twitter au precizat că vesela ce susținea produsele de patiserie este un scut termic special conceput pentru a împiedica nava spațială SpaceX să nu ardă la reintrarea în atomosfera Pământului sau poate chiar și în cea a altor planete.

În urmă cu un an, Musk a arătat într-o demonstrație că atunci când scuturile sunt combinate se formează un corp blindat în jurul navetei Starship, acestea putând fi încălzite la temperaturi foarte mari.

De altfel, la intrarea în atmsoferă, componentele pot atinge temperaturi de peste 1400 de grade Celsius, iar Musk a demonstrat încă o dată că este capabil să atragă atenția prin lucruri minore.

În urmă cu câteva zile, acțiunile companiei pe care Musk o conduce au scăzut cu 10% după ce, într-un articol publicat de Business Insider, șeful Tesla ar fi hărțuit o însoțitoare de bord într-un avion privat în urmă cu șase ani.

Totodată, potrivit articolului, compania lui Musk a plătit 250 de mii de dolari în 2018 pentru a soluționa plângerea de hărțuire sexuală din partea unei însoțitoare de bord

Articolul citează o persoană anonimă, care a afirmat că este prietenă cu însoţitoarea de bord.

Citește și articolul: Schimbare majoră pentru utilizatorii de Twitter. Planul lui Elon Musk va da bătăi de cap guvernelor din întreaga lume

Articolul precedentȘeful Agenției Naționale de Mediu, Lorand Fulop, cere conducerii APM Hunedoara să „recalculeze” ilegalitățile Supercomului lui Ciuclea
Articolul următorTraian Băsescu a ajuns la poliție. Fostul președinte, implicat într-un accident
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.