Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Sectorului 5 le-a mulțumit celor prezenți, astăzi, în fața Penitenciarului Rahova, deoarece au reușit să-i aducă un zâmbet pe față, simțindu-le dragostea și bunătatea.

Piedone a precizat că îi este dor să pășească prin Sector, să meargă prin cartiere și să vorbească cu locuitorii despre problemele cu care se confruntă.

„Sunt zece zile de când n-am mai pășit prin Sector… Mi-e dor… Mi-e dor să merg la pas prin cartiere… Mi-e dor să urc de nebun pe schelele blocurilor și să vorbesc cu oamenii care ies la ferestre. Mi-e dor să văd bunici multumiți și copii fericiti, la joaca in părculețe… Au fost doi ani minunați împreuna și m-am atasat de comunitate… Dar, așa a fost sa fie…”, a scris fostul primar.

Mi-e însă dor de VOI, oameni dragi. Foarte dor…

De asemenea, Piedone a afirmat că în această „duminică sfântă”, sute de oameni i-au adus flori, dragoste și „putere și speranță” la poarta închisorii, mărturisind că doar prin sprijinul lor o să poată să treacă peste această „mare povară” pe care o are.

„Dacă aveți timp, sa-mi scrieți și sa-mi spuneti ce mai faceți și cum mai este prin sector. Astăzi mi-ați adus flori, dragoste, putere și speranță la poarta închisorii. Vă mulțumesc că nu m-ați uitat! Și vă îmbrățișez cu drag!”, a spus fostul edil.

La Penitenciarul Rahova a venit și „buna mama Maria”, doamna pe care Piedone  a cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață și de care a avut mereu grijă.

„Am înțeles că și buna mama Maria, pe care am cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, mi-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii…   Îti multumesc, mama Maria! Să nu mai plângi, te rog! Echipa Piedone va avea grijă să ai taraba matale în continuare! Dumnezeu să te aibă în pază și să-ți mângâie viața grea!”, a declarat Piedone.

De asemenea, un tânăr nevăzător a fost la mitingul de susținere pentru Piedone, cel care a primit o locuință cu sprijinul primarului și al prietenilor de la Nordis Group.

„Îi multumesc și lui Cosmin, tânărul nevăzător.  Cosmin, sper că ești bine acolo în locuința pe care am putut să ți-o oferim împreună cu prietenii de la Nordis Group. Dumnezeu să te aibă în paza sa! Să fii sănătos, că meriți o viață liniștită! Vă mulțumesc, oameni buni, că astăzi, în sfânta Duminică, ați avut timp pentru mine în gândurile voastre!”, a mai spus Piedone.

În încheierea mesajului său, fostul primar al Sectorului 5 le-a transmit tuturor locuitorilor din sector că îi poartă în suflet și le mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care au dat dovadă, din nou.

„Aștept cu nerăbdare să primesc florile voastre! Sincer, mereu mi-a plăcut să grădinăresc. Am grădinărit acasă, am grădinărit în Sectorul 4, am grădinărit la noi în 5.   Așa ca mi-ar plăcea să le sădesc, să fac un colț de rai și aici în curtea închisorii.  Dumnezeu să vă umple casele cu fericire!   Cu dragoste și cu respect, Piedone NEVINOVAT”, a conchis fostul primar.

Citește și articolul:  Al doilea miting de susținere pentru Piedone. Sute de persoane s-au adunat în fața Penitenciarului Rahova

Articolul precedentSute de mii de tone de mărfuri au trecut prin Portul Constanța în mai puțin de trei luni
Articolul următorȘeful Agenției Naționale de Mediu, Lorand Fulop, cere conducerii APM Hunedoara să „recalculeze” ilegalitățile Supercomului lui Ciuclea