iohannis referendum
Foto: presidency.ro

Președintele țării a susținut astăzi o conferință de presă legată de tema Referendumului pe Justiție. Klaus Iohannis nu a vrut să avanseze o ipoteză a acțunilor care se vor întreprinse dacă nu va fi validat Referendumul : „Cred că Referendumul va fi validat”, a spus acesta. Iohannis și-a arătat convingerea că alegerile europarlamentare vor schimba situația în țară.

Nu irosiți dreptul la vot. Mergeți și votați, nu vă poate lua nimeni acest drept. Dreptul la vot este al vostru și pe 26 mai puterea este la voi. Mergeți și decideți. Nu lăsați pe alții, nu lasați PSD să decidă în locul vostru”, a spus Iohannis.

Acesta a fost întrebat și despre anunțul lui Liviu Dragnea, potrivit căruia va anunța duminică seară dacă va candida sau nu pentru un mandat de președinte al țării. Klaus Iohannis a lăsat să se înțeleagă că Dragnea va amâna momentul, însă a fost tranșant: „Atât mai lipsește. Ca un infractor condamnat pentru fraudă la Referendum să candideze la președinție”.

Articolul precedentPoliția Română despre furturile din bancomate: „Sunt mai multe grupuri infracționale care au comis aceste fapte”
Articolul următorProcesul fraților Gărdean pentru mită la Elena Udrea a încetat definitiv. Faptele s-au prescris