Sursa foto: Facebook/Vama Nădlac/Nelutu Toader
Sursa foto: Facebook/Vama Nădlac/Nelutu Toader

65 de cetăţeni străini care provin din Pakistan, Irak și Turcia și voiau să ajungă în vest au fost descoperiți de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac 2.

Aici, Polița Română a descoperit că persoanele intrate ilegal pe Teritoriul României intenționau să ajungă în Ungaria.

Cele 65 de persoane s-au ascuns două automarfare încărcate cu tâmplărie PVC şi anvelope

Potrivit unui comunicat de presă emis de Poliţia de Frontieră, vineri dimineaţă, la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, s-a efectuat controlul asupra a două ansambluri rutiere înmatriculate în România şi Bulgaria, conduse de un şofer român, respectiv bulgar, arată G4 Media.

Comunicatul a precizat că șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, tâmplărie PVC şi anvelope pentru societăţi comerciale din Olanda şi Italia.

Cetățenii în cauză intenţionau să ajungă, în mod fraudulos, într-un stat din Spaţiul Schengen

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre marfa transportată, 65 de cetăţeni străini, în total. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din India, Pakistan, Irak şi Turcia şi intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentRepublica Moldova a completat primul chestionar de aderare la Uniunea Europeană
Articolul următorCristian Popescu Piedone se ține de cuvânt – aduce sectorul 5 in secolul XXI. Încep să crească prețurile apartamentelor din sector
Jurnalist full-time / Pesimist part-time