Guvernul României

De ieri, Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc are un vicepreședinte lipsă, după ce premierul Ludovic Orban i-a semnat decizia de eliberare din funcție. Valentin Korma era șef mai mic la ONJN, însă avea rang de subsecretar de stat din primăvara anului 2017, imediat după ce prietenul său, Sorin Grindeanu, fusese numit premier. Grindeanu nu a rezistat cine știe ce la Guvern, însă Korman se instalase bine. Până ieri.

De acum fostul vicepreședinte notase în CV că, între iunie 2016 și martie 2017 fusese consilier la Cabinetul președintelui Consiliului Județean Timiș. La CJ Timiș președinte era Sorin Grindeanu, care a demisionat din funcție în ianuarie 2017, pentru a prelua frâiele Guvernului.

Korma nu avea însă nici înainte un CV foarte impozant. Între 2010 – 2016 fusese administrator la SC Kos Invest Solutions SRL, iar anterior avusese aceeași funcție la SC Kos Grup SRL.

Articolul precedentFostul ministru Teodorovici, despre Cîțu și împrumuturi: „Este un diletant atât în ale finanţelor, cât şi în ale politicii”
Articolul următorȘefii de la Parchetul General, DNA și DIICOT vor fi numiți pe funcții cel mai devreme la mijlocul lunii viitoare