Sursa: Facebook

Percheziții astăzi în zeci de locații din țară, coordonate de Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Vizați, spun anchetatorii, sunt mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat, bănuiți de fapte de corupție.

În cursul zilei de astăzi, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție din mai multe județe, cu sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova, au derulat o serie de activități pentru a proba faptele imputate chiar colegilor lor.

Astfel, potrivit DGA, la acțiuni au participat ofițeri din cadrul serviciilor anticorupție din județele Dolj, Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Olt, Dâmbovița, Sibiu, Caraș-Severin și Hunedoara, în total fiind efectuate percheziții domiciliare în 26 de locații, toate aflate pe raza județului Dolj.

Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022 – 2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat”, transmite DGA.

Articolul precedentConexiuni între Primăria Sector 4 și bătălia pentru Rosal: întâlnire de taină în Dubai și contractul de 56 milioane euro al Primăriei lui Băluță cu o firmă „fantomă”
Articolul următorAngajații din Ministerul Muncii amenință la rândul lor cu greva