Liderul Pro România vrea să arate că planurile formațiunii pe care a înființat-o sunt extrem de serioase, pe termen lung, și nu este vorba doar despre a prinde un capăt de putere la aceste alegeri. De fapt despre putere este vorba, dar despre faptul că obținerea unui scor bun la locale și eventual la parlamentare ar plasa Pro România printre partidele care contează. Iar în acest context, Victor Ponta nu scapă ocazia să sublinieze câteva realizări ale sale – drept e, de când era mândru social democrat, ca o critică la adresa actualei puteri. Afla într-o vizită electorală la Oradea, Ponta a vorbit un pic despre planurile de viitor.

Vreau să puneţi fundaţia pentru alegerile din 2024. Pentru o formaţiune politică, de fapt, fundaţia o reprezintă alegerile locale. Îmi doresc să fim şi în Bihor, şi în toată ţara, în consiliile judeţene, în cele locale, să avem primari, viceprimari. Noi am pornit de la zero aleşi locali. E important să avem candidaţi cunoscuţi şi care au proiecte serioase, nu contra cuiva, ci pro ceva. Şi pe această fundaţie să construim pentru 2024.

Am văzut că domnul Iohannis are o pasiune: inaugurează tot ce am început eu. Și nu pot să-mi doresc altceva decât ca domnul Iohannis să înceapă și el ceva, un proiect major, ca să pot să-l inaugurez eu după 2024. Dar, din păcate, cu domnul Iohannis am inaugurat împreună autostrada aceea de la Sibiu la Deva, care după aceea, când s-a prăbuşit, am prăbuşit-o numai eu. S-a reparat, merge toată lumea pe ea. Mă bucur că am făcut metroul Bucureşti, pentru că domnul Iohannis, probabil, nu mergea cu metroul la Sibiu şi a avut ocazia să vadă şi el cum arată un metrou”, a spus liderul Pro România, citat de Știri pe Surse.

Articolul precedentFirea face un apel către Guvern: „Din cauza DSP Bucureşti putem pierde 25 de milioane de euro fonduri europene”
Articolul următorOne United Properties, drept la replică după dezvăluirile făcute de Dana Budeanu. Compania se delimitează de Nicușor Dan