Premierul Viorica Dancila participa la ceremonia de semnare a Memorandului de Intelegere intre Romaero S.A. Bucuresti si Raytheon Company, la Palatul Victoria, miercuri, 10 iulie 2019.ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Se întoarce roata! Viorica Dăncilă, fostul premier PSD al României demis prin moțiune de cenzură de liberali, este ferm convinsă că și alții merită aceeași soartă. Azi, Viorica Dăncilă și-a propus o analiză cu concluzie previzibilă, dat fiind că face un bilanț al celor 9 luni de guvernare PNL: „E urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”. De altfel, în această notă își și începe Viorica Dăncilă analiza pe pagina sa de Facebook:

Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgență!

Iar votarea moțiunii PSD e soluția corectă pentru a scăpa de eșecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenți care a ruinat economia țării.

-12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an și cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanți. Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia, au scos 1 milion de români de pe piața muncii și au scăzut puterea de cumpărare a cetățenilor cu 7%? În afară de atacurile la persoană împotriva mea și de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.

Comparați cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernării PSD: creștere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) și 4,1% (în 2019), creșterea salariului mediul net cu 53% și a punctului de pensie cu 45% în cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea șomajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din păcate însă, toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă. De aceea e urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”.