Captură video
Captură video

Un bărbat din Călărași a murit înecat în data de 19 iunie, iar videoclipul cu ultimele sale clipe a ajuns pe rețelele de socializare astăzi, 21 iunie.

Bărbatul a murit în mijlocul unui lac din județul Călărași. La tragedie au asistat, impasibili, doi pescari aflați pe malul lacului.

Cel care filmează ultimele momente din viața victimei comentează tragedia: ”Se duce cu capul la fund din ce în ce”

Cel care a filmat întreaga scenă a precizat că victima este un pescar, în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Bărbatul care și-a pierdut viața ar fi plecat înot spre mijlocul lacului pentru a-și recupera undița trasă în larg de un pește mai mare.

Există mai multe teorii potrivit cărora pescarul s-a înecat la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta ar fi obosit sau ar fi încercat să recupereze undița cu tot cu peștele-trofeu.

De asemenea, există posibilitatea ca bărbatul să se fi prins în firul undiței.

În momentul în care pescarul din Călărași dispare sub ape, cei care asistă la tragedie se gândesc să găsească o barcă pentru a recupera cadavrul

Potrivit informațiilor din presa locală, incidentul a avut loc pe 19 iunie, pe Balta Pupăza, din comuna Frasinet. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță au constatat decesul.

În momentul de față, organele abilitate urmează să stabilească în ce împrejurări a avut loc decesul.

Articolul precedentIași: Din cauza furtunii, un pilot nu a reușit să aducă avionul la sol
Articolul următor Primarul Mihai Chirica promite duşuri și pâine gratis pentru persoanele cu venituri mici, dar le cere ieșenilor să nu stea mult la duş sau cu lumina aprinsă 
Jurnalist full-time / Pesimist part-time