Șoșoacă, de părere că Arafat e vinovat pentru toate relele din România

„Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul”, a spus Diana Șoșoacă, despre Raed Arafat

Diana Șoșoacă / Foto: Aktual24

Senatoarea independentă Diana iovanovici Șoșoacă revine cu o nouă declarație șocantă, de data aceasta, adresată secretarului de stat, Raed Arafat. De altfel, faptul că Șoșoacă nu este de acord cu modul în care abordează Arafat situațiile de criză nu reprezintă o surpriză pentru nimeni, aceasta nefiind prima dată când senatoarea îl critică în termeni destul de duri pe oficialul menționat anterior.

Diana Șoșoacă, despre secretarul de stat, Raed Arafat: „Îi lipsește empatia, compasiunea, îi lipseşte sufletul”

„Toate guvernările l-au susţinut pe domnul Arafat şi avem numai morţi pe mâinile lui”, a spus Diana Șoșoacă, adăugând, într-o declarație live că ar fi inacceptabil că o astfel de persoană, că om nu poţi fi, să nu ai pic de inflexiune a vocii când vorbeşti de vieţi pierdute. Raed Arafat are salariu inclusiv de la acest om care şi-a pierdut viaţa”, a mai spus Diana Şoşoacă, în direct, la România TV. Senatoarea s-a referit la modul în care Raed Arafat a vorbit despre decesul pilotului Adrian Cernea.

Ministrul Justiției explică de ce SIIJ nu a fost desființată, deși procedura putea fi rapidă: „Au intervenit în coaliție niște discuții”

Încă de la începutul pandemiei, Diana Șoșoacă s-a remarcat prin ghidarea protestelor anti-restricții și anti-mască. Ulterior, aceasta s-a afiliat partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu, convinși fiind că, împreună, ar putea să rescrie istoria. Lucrul acesta nu s-a mai întâmplat, însă, întrucât Diana Șoșoacă s-a trezit exclusă din rândul parlamentarilor AUR, după o serie de derapaje de comportament pe care nici măcar cei din AUR nu le-au mai putut tolera, liderii formațiunii motivându-și decizia de excludere prin acțiunile de „murdărire” a imaginii partidului.

În prezent, Diana Șoșoacă activează indepedent, însă și la acest capitol ar fi multe de discutat, întrucât comisia i-a luat acesteia dreptul de a mai face declarații cu natură oficială. Cu alte cuvinte, Dianei Șoșoacă i s-a interzis să mai facă afirmații în numele instituției pe care o reprezintă, Senatul, respectiv Parlamentul României.

Articolul precedentUn studiu realizat în Marea Britanie arată că, în urma infectării cu tulpina indiană, creierul uman poate suferi sechele
Articolul următorMinistrul Dezvoltării vrea eliminarea unor restricții pentru rezolvarea problemei arhitecților șefi
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.