Eugen Tomac, noul lider PMP, continuă războiul declarațiilor cu Cristian Diaconescu, fostul președinte al partidului. Tomac îi transmite fostului preşedinte al partidului, Cristian Diaconescu, că dacă crede în AUR, atunci să se înscrie în această formațiune politică. Eugen Tomac a mai precizat că este „o mare minciună” informația potrivit căreia ar exista cinci filiale PMP care ar dori fuziunea cu partidul condus de George Simion.

„Este o mare minciună că ar exista filiale ce vor fuziunea cu AUR”

Eugen Tomac a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susținute la Iași, că fostul lider al partidului Cristian Diaconescu ar trebui să spună care sunt cele cinci filiale care ar dori fuziunea cu AUR. El l-a mai îndemnat pe Diaconescu să se înscrie în AUR.

„Este o mare minciună că ar exista filiale ce vor fuziunea cu AUR. Cel care a făcut acest enunţ ar trebui să spună care sunt filialele la care face referire. Nu mai tolerăm din acest moment nici o abatere de la disciplina de partid”, a afirmat Eugen Tomac.

Noul președinte al PMP l-a acuzat pe Cristian Diaconescu că a convocat un Colegiu Naţional PMP cu o zi înainte de congres. Tomac l-a mai acuzat pe Cristian Diaconescu că la întâlnirea respectivă l-a adus pe „asociatul” Simion pentru a-i şantaja pe membrii partidului.

„Este inacceptabil un asemenea comportament. Crede în AUR? Să-şi ia lucrurile şi să se ducă în AUR, nu este nici o tragedie. Aşa a spus: Doar cu mine mergeţi şi doar eu negociez cu AUR. Ori ne respectăm, ori fiecare mergem pe drumul lui”, a adăugat noul lider PMP, Eugen Tomac.

Fostul președinte al PMP, Cristian Diaconescu, l-a acuzat pe Eugen Tomac că a schimbat statutul partidului, astfel cei cu probleme penale nu vor fi excluși automat din partid. În replică, Tomac i-a cerut să participe la ședințe și să își asume funcția în care a fost ales. Diaconescu i-a răspuns colegului său de partid, afirmând că refuzul de a participa le ședințe reprezintă o formă de protest față de propunerile „disprețuitoare” la adresa partidului.

Citiți și: Eugen Tomac își dorește un nou început pentru PMP

Articolul precedentÎncă un pas pentru desființarea SIIJ: proiectul are votul deputaților
Articolul următorÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a sfințit sediul AUR Constanța