PSD

Câteva zile mai sunt până la anunțul oficial privind preluarea puterii în Partidul Social Democrat, care ar urma să fie adus la lumină după ședința BPN de lunea viitoare. Unele surse din PSD se așteaptă ca Marcel Ciolacu să anunțe că dorește să intre în cursă pentru a fi ales democratic președinte al partidului, însă sunt vehiculate și alte nume.

Potrivit Știri pe Surse, în PSD vor apărea două funcții de președinte executiv, care vor primi atribuții de la șeful formațiunii, 4 prim-vicepreședinți aleși pe domenii de activitate, și 8 vicepreședinți PSD alși pe criteriu regional.

Astfel, sursa citată menționează că Marcel Ciolacu are cele mai multe șanse de a câștiga un mandat de președinte, urmând a fi secondat de Paul Stănescu – secretar general. Cei doi președinți executivi ar putea fi Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, în vreme ce un mandat de prim-vicepreședinte și-ar dori Claudiu Manda, Dragoș Benea și Radu Moldovan.

Articolul precedentTăriceanu nu este îngrijorat că îi pleacă oameni din ALDE. „S-a întâmplat ceva cu partidul? Nu s-a întâmplat nimic”
Articolul următorProcurorii vor cătușe pentru fostul prefect de Constanța care a accidentat mortal un bărbat. Instanța a dispus arestarea la domiciliu