Un serviciu extrem de asteptat de locuitorii municipiului Iasi isi face intrarea de astazi in oras • Sute de soferi din Iasi sunt asteptati sa se inscrie la serviciul UBER, cea mai noua si viabila alternativa de transport in municipiu • Exista deja peste 15.000 de ieseni care si-au descarcat deja aplicatia UBER pe telefoane! Cursele vor putea fi platite atat cash, cat si cu cardul!

Veste importanta pentru locuitorii municipiului Iasi. De astazi, incepand cu ora 12.00, la Iasi va functiona serviciul de transport UBER, o alternativa viabila si optima la calatoriile de tip taxi. Astfel, un serviciu la care au achiesat mii de soferi in Bucuresti, Cluj sau Timisoara, va ajunge si la Iasi pentru a putea fi folosit si de catre locuitorii urbei moldave. Daca bucurestenii sau clujenii se bucura de un astfel de serviciu de transport de ceva vreme, acum UBER va intra si pe piata din Iasi. De altfel, iesenii merita sa aiba parte de un serviciu normal si corect, mult mai viabil si apropiat de calatori. Chiar daca soferii masinilor care circula in regim taxi muncesc pentru a avea un venit decent, acest serviciu a ajuns sa fie controlat in totalitate de mafia taximetrelor. Patronii firmelor de taximetrie au ajuns sa tremure si sa recurga la tot felul de masuri pentru a opri venirea in Iasi a acestui serviciu. Firmele de taximetrie s-au organizat intr-un cartel, au impus aceleasi tarife pe piata, astfel incat calatorii sa nu poata cauta o alternativa.
Toate acestea se vor schimba odata cu lansarea serviciului UBER in municipiu. UBER vine cu preturi mai mici si conditii mult mai bune de transport, fapt reliefat si de calatori.

Continuarea pe Bzi.ro

Articolul precedentCristi Danileț anunță proteste ale magistraților
Articolul următorO aeronavă s-a prabusit în judeţul Constanţa. COPILOTUL A DECEDAT!