UPDAPTE: COPILOTUL A FOST DECLARAT DECEDAT în urmă cu puţin timp. Din primele informaţii ar fi vorba despre un elev la şcoala de pilotaj în vârstă de aproximativ 50 ani.

UPDATE: Cel conştient este pilotul care prezintă traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi. Iar cel în stop cardiorespirator este copilotul.

UPDATE: Elicopterul SMURD a preluat un pacient conştient ce va fi transportat la Spitalul Județean Constanţa, iar cea de-a doua victima este în continuare în stop cardiorespirator şi se efectuează protocol de resuscitare.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor SAJ Constanţa, în urma impactului au rezultat două victime, încarcerate. Una dintre acestea se află în stop cardiorespirator.

UPDATE: În avion se aflau 2 persoane, o victimă este încarcerată şi inconştientă şi o persoană care a fost extrasă şi este conştientă. 

Forţele de intervenţie împreună cu echipajele medicale acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate.

Reprezentanţii ISU Dobrogea au fost solicitaţi în urmă cu câteva minute la Tuzla, unde o aeronavă DA 42 a aterizat forţat.

Integral pe CugetLiber.ro

Articolul precedentUBER in Iasi. De acum inainte puteti calatori in conditii mult mai bune si la preturi mult mai mici
Articolul următorIncident la conferinţa de presă a preşedintelui Tăriceanu! Membrii „Oradea Civică”, luaţi pe sus de SPP-işti!