Teodorovici îl „ia peste picior” pe premierul „23665”

În urma „mug shot-ului” premierului Florin Cîțu, cel dat publicității din România de către autoritățile americane, Eugen Teodorovici a găsit un nou motiv de ironii și glumițe pe Facebook

Eugen Teodorovici Foto: Facebook

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici, îl „ia peste picior” pe Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, după ce o fotografie a acestuia din evidențele poliției americane a fost făcută publică. De menționat că respectiva fotografie este de acum 21 ani, din perioada în care premierul a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, în Statele Unite ale Americii. Presa din România a cerut autorităților americane o dovadă foto a arestării premierului, iar acestea s-au conformat, trimițând imaginea de mai jos.

Eugen Teodorovici: „Tocmai s-au simplificat lucrurile pentru #EchipaCâștigătoare: trebuie să-l voteze pe 23665”

„Nu știu însă cum vor arăta lucrurile la următoarea întâlnire la nivel înalt SUA-România… Oare ce va scrie pe plăcuța din fața premierului României, numele sau numărul!? #RomaniiTrebuieSaStie. Și ce ”prestanță” va mai avea în orice negocieri cu partenerul strategic și cu partenerii NATO”, a mai spus Eugen Orlando Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în 2020, scandalul dintre Florin Cîțu, pe vremea aceea ministru al Finanțelor, și Eugen Teodorovici, proaspăt înlocuit de Cîțu de la minister, abia începea. Cu toate că, între timp, conflictul părea să se fi domolit, de vreme ce Florin Cîțu nu mai ocupă de ceva timp fotoliul de ministru, cel mult regretat de Teodorovici, cel din urmă pare să fi găsit un nou motiv de „glumițe” pe Facebook.

Citește și: Cîțu a intrat, în mod oficial, în cursa pentru șefia PNL

Articolul precedentCîțu a intrat, în mod oficial, în cursa pentru șefia PNL
Articolul următorAUR se revoltă și insistă că bugetarii nevaccinați nu ar trebui să fie discriminați
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.