Sursa: Captură Video

Ciprian Sergiu Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a fost ieri alături de Dacian Cioloș la o conferință de presă în Sibiu, însă toată atenția s-a îndreptat spre el, nu înspre cel care a înființat PLUS.

Nu pentru că ar fi făcut vreo declarație controversată, ci din cauză că, în timp ce Cioloș se afla în plin discurs, Teleman a dat semne vizibile de oboseală, ba chiar a ațipit la un moment dat.

Astăzi, Teleman, care probabil a căpătat o notorietate nesperată, a explicat contextul și și-a cerut scuze. Totodată, acesta a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre lipsă de respect față de cel care l-a propulsat până la urmă în politică. În vârstă de 52 de ani, Teleman a fost susținut pentru funcția de ministru de Alianța 2020 USR-PLUS, însă anterior a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Ilfov din partea PLUS, județ unde conducea filiala.

Regret situația apărută la conferința de presă de la Sibiu, unde, din cauza oboselii acumulate, am avut câteva momente de somnolență. Le cer scuze colegilor cu care eram la respectiva conferință și le cer scuze și colegilor de partid care au citit în presă relatarea incidentului. Consider că este cel puțin normal să adresez aceste scuze și publicului pentru o situație neplăcută care n-ar fi trebuit să se petreacă. Înțeleg dorința de a pune în centrul atenției acel incident, îl consider lipsit de importanța care i se dă, dar cine simte nevoia de a-l considera relevant are, desigur, această libertate.

În ceea ce mă privește, știu că este un rezultat al oboselii și tracasării din ultimele luni și consider că responsabilitatea îmi revine întru totul. Din acest motiv, sper ca situația să fie înțeleasă și din perspectiva umană și nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor care înțeleg ce s-a întâmplat, după cum îmi prezint încă o dată scuze față de cei care au considerat situația ca o lipsă de respect din partea mea. Vă asigur că nu este nici pe departe așa. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris ministrul pe Facebook.

Ieri, Cioloș explica că la conferința de presă de la Sibiu, a vorbit „despre provocările pe care le avem la guvernare și despre competiția internă din cadrul USR PLUS”.

Articolul precedentAUR se revoltă și insistă că bugetarii nevaccinați nu ar trebui să fie discriminați
Articolul următorNazare: „Observ ca premierul Florin Citu a revenit cu marota întârzierilor”