Puține zile mai sunt până când absolvenții clasei a XII-a care nu au trecut cu bine de examenul de Bacalaureat în vară vor susține probele în cea de-a doua sesiune. Primarul Daniel Tudorache a trecut în revistă situația din cele patru unități unde sunt așteptați elevii în Sectorul 1 și este sigur că totul se va desfășura fără probleme. În ultima perioadă, școlile s-au aprovizionat cu toate materialele de protecție necesare, astfel încât totul să fie în condiții de siguranță, în conformitate cu pandemia pe care o traversăm

Și noi ne-am pregătit de Bac! Sunt sigur că și elevii! În perioada 24-31 august, 1060 de copii vor susține Bacalaureatul, în cele patru unități de învățământ din Sectorul 1, desemnate să organizeze examenele.

Ne-am pregătit, astfel încât probele să se desfășoare în condiții de maximă siguranță. Din punctul meu de vedere, tratăm aceste examene ca pe o ultimă repetiție generală, înainte de începerea noului an școlar.

S-au livrat către cele patru licee peste 5.000 de măști. Măștile folosite vor fi depozitate în pubele speciale.

Toate centrele de examen dispun de produse destinate igienei personale, de dezinfectant pentru mâini (110 litri), pentru suprafețe (40 litri) și de manșoane dezinfectante pe clanțe.

Toate sălile de clasă sunt igienizate. Zilnic vor fi dezinfectate.

Toate centrele de examen sunt dotate cu termoscanere, iar traseele elevilor sunt semnalizate, astfel încât să fie evitată aglomerarea”, explică primarul Sectorului 1.

Articolul precedentTeodorovici, încă un război: cere instanței să amâne Congresul PSD
Articolul următorSRL-urile de apartament, contracte de 23 milioane euro pentru paza școlilor în sectorul 5