Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost sesizați de către un agent comercial al unei bijuterii că mai multe persoane necunoscute ar fi spart un seif în care se aflau mai multe obiecte din aur.

Spargerea a avut loc în Ploiești

Potrivit comunicatului întocmit, în perioada 6 iunie – 3 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au documentat activitatea infracțională a 4 bărbați bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt.

Fapta a fost săvârșită la data de 6 iunie 2022.

În fapt, la data de 6 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost sesizați de către un agent comercial al unei bijuterii, din municipiul Ploiești, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din incinta societății, dintr-un seif, aproximativ 5 kilograme de bijuterii din aur”, se precizează în comunicat.

Cei 4 bărbați care au prădat magazinul de bijuterii au vârste cuprinse între 35 și 60 de ani

Suspecții provin din municipiul București și județele Călărași, Ilfov și Vâlcea. De asemenea, aceștia au fost identificați, iar 3 dintre ei au fost arestați, preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Hoții ar fi spart peretele vecin al încăperii în care se afla seiful. După, prin decuparea peretelui dublu, situat în partea din spate a seifului metalic, ar fi sustras bijuteriile.

În vederea administrării probatoriului, în perioada 27 iunie – 3 iulie a.c., polițiștii au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile bărbaților, la locații fiind identificate și indisponibilizate o parte din bijuterii, dar și alte mijloace materiale de probă”, au mai precizat oamenii legii.

Articolul precedentRomânia ar putea avea primul aeroport independent din punct de vedere energetic
Articolul următorBCR renunță la contractul cu Buhnici: ”Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time