Sursa: Facebook

Vlad Popescu Piedone va prelua mandatul de primar în Sectorul 5 al Capitalei de la tatăl său, după ce a câștigat alegerile locale derulate în urmă cu mai bine de o săptămână.

Rezultatele alegerilor din Sectorul 5 nu erau sub semnul întrebării, viitorul primar anunțând la finalul zilei de sâmbătă, 9 iunie, că a fost ales de cetățeni, ocazie cu care le-a mulțumit locuitorilor „pentru încredere”.

“Piedone” este o marcă populară creată de oameni, crescută de oameni, protejată de oameni, strict pentru oameni! “Piedone” nu a fost și nu va fi niciodată în slujba intereselor politice! “Piedone” a fost, este și va fi umbrela și portavocea oamenilor buni, păcăliți de politicieni! “Piedone” înseamnă muncă pentru cetățean, respect pentru comunitate!

Pot veni o sută de campanii electorale mizerabile și mincinoase ca aceasta! Pot arunca sute de minciuni și de neadevăruri în Piedone! Degeaba! “Piedone” nu trădează, “Piedone” nu cade!

Astăzi, oamenii buni AU DECIS că povestea PIEDONE trebuie să meargă mai departe și să continue să facă imposibilul posibil! Lumina rămâne aprinsă! Umbrele… rămân mereu umbre!”, scria Vlad Popescu Piedone pe Facebook.

Zilele trecute, după anunțarea rezultatelor oficiale, Vlad Piedone a primit și confirmarea – certificatul doveditor al alegerii primarului Sectorului 5 – din partea Circumscripției electorale nr. 5:

Dragi locuitori ai Sectorului 5,
Vreau să vă mulțumesc pentru rezultatul pe care l-am obținut împreună! Pentru că ați crezut în mine și pentru că ați ales continuitate pentru comunitatea noastră!

Rezultatul votului din 9 iunie arată clar, fără loc de interpretări, că suntem împreună pe acest drum spre modernizarea Sectorului 5! Acest lucru a fost confirmat OFICIAL și de Biroul Electoral!

Vreau să le mulțumesc tuturor locuitorilor din Sectorul 5 care au mers la vot, indiferent de alegerea pe care au făcut-o! Vă promit că voi fi primarul tuturor! Vom continua să modernizăm sectorul, pentru ca voi, locuitorii Sectorului 5, să fiți mândri de acest loc pe care îl numiți acasă! Vă asigur că, până în noiembrie, atunci când voi depune jurământul pentru preluarea mandatului, voi fi, ca şi până acum, alături de voi, printre voi!

Cu respect, Vlad Popescu Piedone”.

Decizia lui Vlad Popescu Piedone de a candida la primărie a fost de altfel anunțată public la mitingul de susținere al tatălui său, în momentul în care acesta a fost arestat pentru a-și ispăși pedeapsa în dosarul Colectiv. Și, chiar dacă Cristian Popescu Piedone a fost ulterior absolvit de instanța de judecată de orice vină și pus în libertate, Vlad Popescu Piedone și-a urmat destinul.

Încă de atunci – primăvara anului 2022, Vlad Popescu Piedone și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său de la Primărie: „Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”.

Articolul precedentPreședintele CJ Călărași, ales pentru un nou mandat, trimis în judecată pentru abuz în serviciu
Articolul următorGata, DUMBRAVĂ ȘI-A LUAT FAPTA!