Captură video: Facebook
Captură video: Facebook

Revoltat de explozia prețurilor la carburanți pe fondul invaziei Rusiei din Ucraina, un șofer a decis să facă ”plinul” plătind cu monede de 50, 10 și 5 bani.

Bărbatul a ales o benzinărie Lukoil din Tecuci și a vrut să plătească factura cu ajutorul a trei găleți de monede.

Modalitatea de protest a supărat-o pe casierița benzinăriei, femeia acuzând că a fost filmată fără acord

Bărbatul a filmat întreaga scenă, iar videoclipul a ajuns viral în mediul online.

Am făcut și noi plinul și am venit să plătim. Păi cum adică? Aștia nu sunt bani? Nu e frumos ce faceți. Sunt bani. E aurul Rusiei”, a precizat șoferul revoltat.

Este momentul în care casierița îl roagă pe bărbat să nu o mai filmeze, insistând ca acesta să recurgă la o altă modalitate de a achita factura.

Un alt șofer a vrut să alimenteze de mai puțin de 1 leu

Un șofer aflat într-o benzinărie din Ploiești a alimentat de mai puțin de 1 leu, dorind să tragă un semnal de alarmă cu privire la prețurile la care au ajuns benzina și motorina.

Bărbatul a apăsat doar o secundă pe pompa de la benzinărie, iar acum a indicat faptul că are de plătit nici mai mult, nici mai puțin de 0.26 de bani, precizează publicația Gândul.ro.

Am pus, probabil, nici măcar un sfert de picătură în rezervor. Am mers să achit suma de 0.26 de bani și mi-a fost emis bonul pe care îl vedeți în imagine. Nu, nu a fost o aroganță. A fost felul meu de a-mi exprima revolta cu privire la majorarea nesimțită a tarifelor la combustibil”, a declarat bărbatul.

Articolul precedentMii de milionari încearcă să părăsească Rusia
Articolul următorNumărul elevilor și studenților din România. Situația actuală a sistemului de învățământ
Jurnalist full-time / Pesimist part-time