Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit aseară la România TV despre „surprizele” pe care le vor avea în perioada următoare românii aflați în situații dificile.

Potrivit acestuia, vor continua să fie implementate măsuri de sprijin, însă Ciolacu nu a detaliat despre ce anume este vorba.

Știți că de când am intrat la guvernare am venit cu două pachete sociale. Din al doilea pachet 60% a mers spre economie, avem cea mai mare creștere economică din Europa.

Că această creștere nu se regăsește în buzunarele românilor, nu este vina noastră. Va trebui să venim cu un al treilea pachet și vom veni cât mai curând”, a spus Marcel Ciolacu.

De altfel, aceeași promisiune a fost făcută zilele acestea și de Marius Budăi, ministrul Muncii, care a punctat că autoritățile ar putea implementa un nou pachet de măsuri sociale, în cazul în care va fi nevoie, pentru categoriile vulnerabile.

Până acum, a fost acordat sprijin pentru compensarea facturilor la energie și gaze naturale, vouchere pentru achiziționarea pachetelor cu alimente de bază și au fost acordate facilități pentru compensarea prețului pe combustibil. Ultima măsură este cea legată de suma de 200 de lei, neimpozabili, pe care angajatorii i-ar putea da în plus la salariu.

Articolul precedentNumărul amenzilor aplicate pentru tăierile ilegale de arbori, în creștere
Articolul următorOfițer de poliție din Brașov, arestat pentru 30 de zile într-un dosar de corupție