Nicusor Dan
Nicusor Dan. Sursa foto: RomaniaTv.net

Percheziții DNA au loc miercuri dimineață, la Primăria Capitalei. Procurorii anticorupție și polițiștii verifică cum s-au făcut angajări la instituția condusă de Nicuşor Dan. Anchetatorii ridică mai multe documente din birouri într-un dosar de angajări fictive și achiziții publice. S-au ridicat documente și se verifică calculatoare.

Angajări cu cântec la Primăria Capitalei, în vizorul procurorilor DNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac percheziții în această dimineață la Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan. Potrivit primelor informații, procurorii au verificat anumite angajări fictive din cadrul instituției. Aceasta nu este prima percheziție efectuată de procurorii DNA la Primăria Generală a Capitalei. Procurorii DNA au mai efectuat percheziții pe data de 20 ianuarie, la Primăria Capitalei. Ei au ridicat atunci documente cu privire la angajări.

Conform DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

„În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la 3 instituții publice situate în municipiul București. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, a comunicat pe data de 20 ianuarie, DNA.

Primarul Nicușor Dan a confirmat atunci perchezițiile procurorilor DNA la Primăria Generală a Capitalei. El a declarat că este vorba de o cauză privind resursele umane, fiind informat că se vor ridica documente.

România rămâne statul unde se consumă foarte multă pâine albă

Articolul precedentRomânia rămâne statul unde se consumă foarte multă pâine albă
Articolul următorMasa de Paște va deveni un lux pentru mulți români, din cauza exploziei prețurilor