Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian
Sursă foto: Facebook/Alexandrov Adrian

Partenerul Elenei Udrea a făcut, în urmă cu câteva zile, apel la coarda sensibilă, insistând că nu îi poate explica fiicei de ce mama ei nu se află lângă ea.

Mai mult, acesta a cerut ajutor, inclusiv de la Renate Weber.

Într-un apel disperat, adresat Avocatului Poporului, Adrian Alexandrov a rugat-o pe aceasta să intervină: ”Sunteți mamă, luptați că o mamă!”

Marian Godină, despre Udrea: ”Opinez că a văzut într-un copil un fel de poliță de asigurare, o portiță de a scăpa de pușcărie”

În acest context, doamna Udrea, cea care etala genți și pantofi valorând cât cei mai mulți dintre noi câștigăm în ani de zile, s-a gândit să aibă un copil. A făcut-o deși știa că e posibil să meargă la închisoare. Cu riscul să par foarte rău, opinez că a văzut într-un copil un fel de poliță de asigurare, o portiță de a scăpa de pușcărie”, a precizat Marian Godină, într-o postare publicată pe pagina personală.

Potrivit postării, mesajul de victimizare emis atât de Elena Udrea, cât și de partenerul acesteia este unul ”de-a dreptul grețos”, Godină declarând că ”doamna Udrea încearcă să ne stoarcă lacrimile, explicând cum a fost luată dumneaei de lângă copil pe când avea doar 12 zile și cum i se întâmplă asta din nou acum, deși îi promisese copilei că vor fi de Paște împreună. Mai spune că își dorește ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trece ea acum”.

”Milă de această doamnă? Nuu, nici vorbă. Milă de copilă? Da, de ea îmi e milă”

Milă de această doamnă? Nuu, nici vorbă! Milă de copilă? Da, de ea îmi e milă. Dar, chiar și așa, fără mama furăcioasă alături, va crește cu siguranță în lux și nu-i va lipsi nimic. Va trăi mult mai bine decât copiii ai căror părinți muncesc în afară. Unde mai pui că se vor vedea și mult mai des, că Târgșor e mai aproape decât Madrid, Londra, Barcelona ori alte orașe de prin Europa, acolo unde românii muncesc cinstit, alungați din țara lor tocmai de politicienii hoți”, a adăugat polițistul.

După decizia de extrădare dispusă în prima instanță de justiția din Bulgaria, Udrea a afirmat că este arestată ilegal. Aceasta susține că a fost încălcată Constituția României și decizia CJUE.

Mesajul a fost transmis de partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, acesta vizitând-o în Bulgaria.

Articolul precedentIonuț Negoiță, fostul patron al Dinamo, va petrece Paștele în libertate. A fost achitat pentru fraudarea clubului și a statului român | Decizia nu este definitivă
Articolul următorAna Loredana Predescu: „Copiii, bătrânii și persoanele cu dizabilități au nevoie de atenția și ocrotirea întregii societăți”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time