Țara Făgărașului luptă pentru o Românie mai curată: voluntarii au strâns 100 de tone de deșeuri

O viață mai bună, mai curată și mai sănătoasă începe prin munca în echipă

Aproximativ 5.000 de voluntari au luat parte la cea mai amplă campanie de curățenie din Țara Făgărașului.

Acțiunea de ecologizare a avut loc în data de 17 aprilie și a acoperit 26 de comune din zona Ţării Făgăraşului.

De asemenea, comunitățile din zonă au fost încurajate prin campania de curățenie numită ”Mănușa de Aur”.

Schimbarea începe prin conștientizare și se continuă prin implicare: ”Mănuşa de Aur” reprezintă o iniţiativă cu scopul de a schimba mentalități prin…încurajare.

Membrii îi încurajează pe oameni să acționeze atunci când este cazul și să fie conștienți că problema deșeurilor este o problemă constantă, mereu actuală, dar nu fără rezolvări. Rezolvarea începe cu fiecare dintre noi și fiecare poate constitui puterea exemplului.

Țara Făgărașului: un exemplu pentru întreaga țară

Voluntari ai administrațiilor publice locale, biserici, școli, Asociații și Fundații, ONG-uri dar, nu în ultimul rând, locuitorii din Țara Făgărașului au luat parte la cea mai amplă campanie de curățenie din zonă.

Foto: Știrile Pro Tv

Acțiunea a constat în curățarea/igienizarea localitățiilor din zona Țării Făgărașului, a albiilor râurilor, a spațiilor verzi din vecinătatea localităților etc, se arată într-un comunicat de presă.

La această acțiune au luat parte Municipiul Făgăraș, orașul Victoria și 26 de comune – aproximativ 100 de localități din zona Țării Făgărașului, cca. 5000 de voluntari, care au țintit strangerea a peste 100 de tone de deșeuri, menționează Știrile Pro Tv.

Alături de primăria orașului Victoria, reprezentanții Țării Făgărașului au adăugat poze pe contul de Facebook și au felicitat voluntarii: ”Orașul Victoria – Mănușa de Aur – Marea curățenie din 17 Aprilie!

Dăm start postărilor care vor evidenția toate comunitățile din Țara Făgărașului implicate în acestă frumoasă acțiune!

Felicitări Victorienilor! Peste 300 de voluntari au participat astăzi la igienizarea orașului!

Articolul precedentVoiculescu, pe repede-înainte la atac: Florin Cîțu, asemănat cu Ponta
Articolul următorMoșteanu înmoaie tonul: „E foarte important să reașezăm această coaliție pe niște baze solide de colaborare loială și colegială între parteneri”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time