Violeta Alexandru

Nici bine nu s-a instaurat starea de urgență și au fost puse în aplicare măsurile prin decret prezidențial, că angajatorii au ridicat neputincioși din umeri și au pus pe liber sute de oameni. Chiar ministrul Muncii recunoaște că situația este gravă.

Din datele pe care le avem la dispoziţie în Registrul electronic al evidenţei salariaţilor, REVISAL-ul aşa cum este cunoscut, evidenţa pe care o avem la nivelul acestei săptămâni ne arată un număr de 200.000 de contracte de muncă suspendate. Sigur este o situaţie gravă.

Ne-am pregătit cu o estimare undeva la 300.000 – 400.000 pentru această perioadă acoperită de decretul preşedintelui. Urmărim permanent evoluţia lucrurilor şi în mod evident vor urma noi decizii în funcţie de evoluţia lucrurilor”, a precizat ministrul Violeta Alexandru într-o intervenție la Digi24.

Articolul precedentBucureștean de 27 de ani, arestat preventiv după ce s-a descoperit că a obligat o minoră să îi furnizeze materiale pornografice
Articolul următorFinalizarea proiectului „Dezvoltarea capacității de producție în vederea realizării de noi produse în firma MESTA MARMURA ȘI TRAVERTIN S.R.L.”