Sursa: Facebook

Elena Udrea aproape că duce o viață la fel de interesantă și din spatele gratiilor, acolo unde a fost trimisă în primăvara anului trecut în urma condamnării definitive din dosarul „Gala Bute”.

De la încarcerarea sa a menținut constant legătura virtuală cu cei interesați ce părerile sale, pe Facebook, iar acum a ajuns la un alt nivel. Aseară, Udrea a apărut la Realitatea TV, unde a acordat un interviu, în care a avut în sfârșit șansa de a fi ascultată aproape „live”.

Chiar dacă a ajuns pe sticlă după luni bune de absență, Udrea consideră că se putea și mai mult, dar și mai bine, dat fiind că, după cum scrie pe Facebook, „interviul (…) a durat, din păcate, doar 45 de minute și s-a derulat într-un ritm foarte alert”.

Înainte de a ajunge la telespectatori, Udrea a dat un „spoiler” pe pagina sa, avertizând că, deși a pus accentul pe multe lucruri nespuse, mai avea de punctat asupra unor aspecte din „anii trecuți”, „dar mai ales despre prezent și viitor, punând un accent deosebit pe campaniile electorale din anul 2024”. Cum ar veni, Elenei Udrea nu îi scapă nimic, indiferent de locul în care se află.

Soarta României pentru următorii zece ani a început deja să fie scrisă!

În 2014 binomul SRI DNA (plus ICCJ) a „jucat” pe față la alegeri. Avatarul de azi al binomului va „juca” din nou. De data aceasta cu ajutorul justiției din Luxemburg, acolo unde se afla sediile CJUE și ale Parchetului European”, este o parte din ceea ce scria aseară Udrea pe Facebook, cu promisiunea că, la următorul interviu, „dacă va mai avea loc”, va face și alte dezvăluiri, „totul cu probe, evident!”.

Articolul precedentPiedone, condamnat. Nici la Primăriile din Arad, Timișoara, Constanța, Oradea, nu era obligatorie Autorizația ISU
Articolul următorLIDL, amendat din nou de ANPC. Horia Constantinescu explică live de ce