Se face lumină în jurul poveștii legate de candidatura lui Mihai Chirica pentru un nou mandat de primar în Iași. Daca în urmă cu 4 ani Chirica era scos în față de PSD, acum PNL – prin vocea lui Ludovic Orban, este partidul care garantează că acesta va face treabă bună. Premierul a încercat astăzi să explice decizia de a-l propulsa pe Mihai Chirica pe lista primarilor liberali, prin aceea că edilul Iașiului s-a dezis total de PSD.

Nu mai are nicio legatură cu PSD de trei ani de zile, dacă nu mai mult. Domnul Chirica, din momentul în care Guvernul PSD a adoptat OUG 13, a devenit opozantul lui Dragnea și al PSD. Guvernul PSD, când a făcut ședința comună cu Guvernul Republicii Moldova, nu a făcut-o la Iași, a făcut-o la Moldova numai să-l pedepsească pe Mihai Chirica pentru că protesta public față de aberația numită OUG 13”, a spus premierul Orban.

Articolul precedentÎncă o demisie în ALDE. Deputatul Andrei Gerea, după ce a fost înlocuit în filiala București: „Este a doua oară când mă schimbați de la conducerea ALDE București. Este și ultima dată, pentru că plec”
Articolul următorUn contabil al unei primării din Alba falsifica semnătura primarului pentru a face plăți