Rareș Bogdan Foto: Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan pare că face un pas în spate în scandalul demisiei lui Ludovic Orban și încearcă să îndulcească ultimele sale afirmații. În această dimineață, liberalul a acordat un interviu la Digi FM, citat de Știri pe Surse, în care a dorit să explice că de fapt propriile sale declarații ar fi fost înțelese greșit. Cumva, nu a cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL, ci a fost un „strigăt” după o analiză în interiorul partidului. Și, după ce chiar Orban a spus ieri că va fi președinte cel puțin până la Congres, Rareș Bogdan confirmă: „Acum ne pregătim de congres”.

Am vrut să fie un interviu analiză, nu un interviu atac. S-a scos din el doar faptul că liderul partidului ar trebui să plece, eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres. Sigur, trebuia o analiză foarte serioasă a alegerilor, a cauzelor care au dus la pierderea alegerilor, dar acum va trebui să ne concentrăm pe guvernare și să stăm în spatele premierului, pentru a încerca să pornim o guvernare fructuoasă pentru România, care să modernizeze această țara, care de 30 de ani așteaptă această modernizare.

…Nu consider că am dușmani în partid, am adversari de idei. Am spus de la început că, atâta timp cât sunt europarlamentar și am fost votat și au fost singurele alegeri pe care PNL le-a câștigat cu adevărat în acești 2 ani, în care eu am adus energie partidului, la invitația lui Ludovic Orban, și îi mulțumesc, eu am spus: n-am de ce să vin în guvern, nu renunț la mandat, nu am de ce să vin și nici nu s-a pus problema. Au apărut speculații”, a explicat prim-vicepreședintele PNL, conform sursei citate.

Articolul precedentDeși vaccinați, medicii-profesori apar în statistici la „indisponibili”
Articolul următorBirchall crede că unul dintre judecătorii care l-au achitat pe Mazăre trebuie anchetat. Acesta ar avea un teren retrocedat de fostul primar al Constanței