Codrin Ștefănescu nu poate rămâne insensibil la nemulțumirile românilor care ies în stradă pentru a protesta împotriva măsurilor luate, amânate sau anunțate de Guvernul Cîțu și, telepatic, e alături de ei. Este convins în continuare că în vremurile în care PSD avea majoritate în Parlament și Guvern așa ceva nu s-ar fi întâmplat, chiar dacă din 2017 au tot fost proteste diverse în stradă. Însă, una peste alta, fostul secretar al PSD promite o revenire în forță, odată cu care se vor rezolva și absolut toate problemele. Nu uită însă să sublinieze că mesajul său de încurajare pentru protestatari este făcut chiar în numele PSD, pentru că actualul președinte al formațiunii „nu are curaj”.

Vreau să transmit un mesaj clar celor care protestează și astăzi pe un ger năpraznic! Celor din sindicatele reprezentative pentru un număr uriaș de bugetari: o mare parte din PSD este alături de voi! O mare parte din PSD vă susține în demersurile voastre! Corecte și îndreptățite! O mare parte din PSD a luptat pentru drepturile voastre, le-a respectat și îndeplinit prin programul nostru de guvernare! Nu v-am mințit, nu v-am umilit, nu am fugit de dialog! Vom repara în viitor toate nedreptățile la care sunt supuși! Și pentru că Ciolacu nu are curaj să vă transmită toate astea, o fac eu acum!”, asigură Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentBirchall crede că unul dintre judecătorii care l-au achitat pe Mazăre trebuie anchetat. Acesta ar avea un teren retrocedat de fostul primar al Constanței
Articolul următorViitorul TVR este lăsat în mâinile reprezentanților PNL și USR-PLUS