Nu au curs încă toate râurile de cerneală pe subiectul „torționarul Rafila”, dat fiind că, după atâta vizibilitate publică, s-a aflat despre trecutul tatălui lui Alexandru Rafila abia după ce acesta a fost confirmat drept candidat PSD. Rafila a ieșit și a explicat, Marcel Ciolacu a ieșit și l-a susținut, asemenea altor lideri, Ludovic Orban a ieșit la rândul său și și-a dat cu părerea, însă subiectul nu e închis. Motiv pentru care președintele PSD mai încearcă (cel puțin) o dată să explice ce și cum, făcând o analogie cu trecutul familial al premierului Orban.

Cred cu tărie că orice persoană care candidează pentru o funcție în administrația publică a țării trebuie analizată prin prisma traseului său profesional, a integrității și a opiniilor sale politice sau de specialitate.

Dar este profund greșit și lipsit de orice urmă de umanitate să acuzi un copil de păcatele părinților! De aceea, nici nu m-ați auzit vreodată să-l acuz pe Ludovic Orban pentru ce a făcut tatăl său, căpitan la Securitate în anii ’50.

Ludovic Orban trebuie judecat pentru ce face el, astăzi, în calitate de premier al României! Sunt sigur că, după haosul în care ne aflăm astăzi, românii îl vor judeca!

Îl voi susține pe Alexandru Rafila sau pe orice alt coleg care se înscrie în PSD în fața tuturor atacurilor josnice, în care se amestecă neadevăruri crunte despre familie și viața personală.

Și cred că, între politruci semidocți precum Orban, Tătaru sau Turcan &co și profesioniști cum sunt experții în sănătate publică Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Leonard Azamfirei, alegerea românilor va fi simplă!”, crede Ciolacu.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu, revoltat că Alexandru Rafila nu a votat-o pe Viorica Dăncilă
Articolul următorPoliția Animalelor, doar cu numele. Perchezițiile, condiționate de ordine judecătorești