Monica Anisie

Întrucât Capitala se confruntă cu scenariul roșu, în urma depășirii incidenței de 3 la mia de locuitori, Monica Anisie, ministrul Educației a declarat, din nou, că are în vedere acordarea de laptopuri și de tablete, instrumente indispensabile școlii online. Astfel, potrivit acesteia și a programului „Școala de acasă”, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti ar fi dat către inspectoratele de sector un număr de 8.057 de tablete. Situația tabletelor urmează să fie verificată personal de către ministrul Educației, potrivit declarațiilor. De asemenea, aceeași Monica Anisie a mai spus că există o procedură de achiziție pentru un număr de 1.000 de laptopuri.

Monica Anisie, pregătită cu tablete și cu laptopuri

„Ministerul Educaţiei, prin programul ”Şcoala de acasă”, a dat către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti 8057 de tablete, care au fost împărţite săptămâna trecută către inspectoratele de sector. Voi verifica astăzi dacă au ajuns tabletele în unităţile de învăţământ.

Inspectoratul Școlar al Municiupiului București mi-a raportat că sunt în procedură de achiziție pentru peste 1000 de laptopuri.”, a spus Monica Anisie.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCiolacu: „Mi-am și cerut scuze ieri domnului Rafila. Eu am plătit acest tribut”
Articolul următorCodrin Ștefănescu, revoltat că Alexandru Rafila nu a votat-o pe Viorica Dăncilă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.