Primăria Capitalei este foarte curtată în aceste zile de politicieni, care își doresc fotoliul de primar pentru următorii patru ani. După Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan (susținut de PNL-USR-PLUS), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Ioan Sîrbu (Pro România), Ilan Laufer (Platforma Social Liberală) și Viorel Cataramă (Dreapta Liberală), Partidul Verde a anunțat oficial că președintele Florin Călinescu s-a înscris în cursă. Vestea a fost dată de Vlad-Cristian Soare, prim-vicepresedintele Partidului Verde, candidat la președinția Consiliului Județean Ilfov și totodată șef de campanie pe București-Ilfov.

2 luni… Organizare, oameni curați, profesioniști și curajoși. În 2 luni am făcut imposibilul. Acum punem proiectul nostru în slujba oamenilor. București-Ilfov o singură comunitate!
Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!
”, a scris acesta pe Facebook.

Anterior, pe platforma Metropola Verde, verzii promiteau că vor anunța candidatul până pe 10 august. Partidul Verde explică totodată că „susține desființarea sectoarelor, motiv pentru care nu va nominaliza candidați pentru funcția de primari de sectoare, dar va participa în alegeri cu liste pentru consiliul local. De asemenea, Partidul Verde propune o lista de consilieri generali pentru Consiliul General al Municipiului București”.

Articolul precedentTudorel Toader, despre depunerea moțiunii de cenzură a PSD: „Parlamentul poate fi convocat și pentru o moțiune”
Articolul următorDan Bucura o provoacă pe Clotilde Armand la o dezbatere televizată