Sursa: Facebook

Cozmin Gușă, consultant de imagine – după cum singur se prezintă pe Facebook, a sesizat că în România există vaccinuri mai multe decât persoane vaccinate și că, în continuare, țara noastră primește doze deși cererea este mai mult decât scăzută.

La mijloc ar fi o combinație, lasă se se înțeleagă Gușă într-o postare pe Facebook, ba chiar ceea ce se întâmplă ar atrage competența procurorilor anticorupție, iar un ochi ar trebui să arunce asupra situației și SRI.

Persoana care, în viziunea lui Cozmin Gușă, ar trebui anchetată „la sânge” este nimeni altul decât premierul Florin Cîțu. Și nu doar că ar trebui anchetat premierul, ba chiar ar trebui arestat.

Cine din statul român va cere arestarea lui Cîțu pentru cele 2 miliarde de euro cheltuite ilegal pentru 120 de milioane de doze de vaccin?

Nazare n-a vrut să semneze, banii s-au dat parțial către big pharma, vaccinurile vor expira oricum nefolosite, pentru că altfel România ar trebui să vaccineze lunar fiecare român din jumătatea ce acceptă vaccinul. SRI-ule, DNA-ule, e cineva de pază?!”, scrie Gușă pe rețeaua de socializare.

Demersul scriptic a lui Gușă este aplaudat de Codrin Ștefănescu, care consideră că acesta dă dovadă de curaj, în antiteză cu „tăcerea” care vine din tabăra PSD.

Cosmin Gușă a cerut arestarea lui Cîțu! Pentru 2 miliarde cheltuite cu cele 120 milioane de doze de vaccin! A cerut-o Cosmin, nu haștag noul PSD condus de Ciolacu!

Haștag Noul PSD nu mai are nici o legătură cu vechiul PSD. Ăsta nou e preocupat doar să pupe-n dos guvernul! Oricând, la orice oră și oricum i se poruncește!”, scrie la rândul său fostul secretar general al PSD.

De altfel, pe Gușă și pe Ștefănescu îi leagă nu doar opiniile similare, ci și un partid și un trecut politic comun. Ba chiar în momente diferite au avut aceeași funcție în PSD, chiar dacă Gușă nu a fost tocmai fidel social democraților. Cozmin Gușă a fost la rândul său secretar general al PSD între 2001 – 2003, însă ulterior a trecut în altă barcă, fiind din 2004 deputat pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD, ba chiar director de campanie al lui Traian Băsescu.

Cozmin Gușă a cochetat chiar cu independența politică, din februarie 2005 fiind deputat independent, pentru ca ulterior să înființeze Partidul Inițiativa Națională (PIN), care ulterior a fost comasat prin absorbţie cu Uniunea Naţională Pentru Progresul României (UNPR).

Gușă a avut o ultimă tentativă de a se întoarce în PSD în octombrie 2019, când s-a reînscris în în formaţiunea politică, însă la câteva săptămâni a fost exclus, în urma unei decizii luate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional.

Articolul precedent11 ani de procese pentru iresponsabilitatea Primăriei Călărași. Instanța a decis definitiv
Articolul următorMoisin (PNL): „Este inadmisibil ca statul să nu-și protejeze cetățenii”