Gorghiu, îngrijorată că liberalii lui Orban ar putea să-i ia „pâinea de la gură” lui Ciolacu

„Mai sunt momente în care am senzația că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, șomer pe domnul Marcel Ciolacu”

Captură Video

Nu e niciun secret faptul că Alina Gorghiu se află în jumătatea liberală condusă de premierul Florin Cîțu, ca multe alte nume important din PNL, de altfel. Și ca orice susținător veritabil, Gorghiu a început un „război” presărat cu declarații politice fel de fel. Ironia face ca Alina Gorghiu, adică cea care atacă tabăra adversă, să fie aceeași persoană care le cere ca oamenilor lui Ludovic Orban să înceteze să-l atace pe Florin Cîțu.

Alina Gorghiu vrea unitate în jurul lui Florin Cîțu

Într-un interviu acordat publicației RFI, Alina Gorghiu a spus că PNL ar putea să devină cel mai puternic partid, însă cu o condiție: toți liberalii să se unească sub aceeași umbrelă. „Trebuie să ne uităm către PNL-ul din 2024. Este foarte important să susținem cu toții această guvernare, să ținem cu toții la credibilitatea premierului, a partidului, a parteneriatului pe care PNL l-a avut constant cu președintele Klaus Iohannis și să alegem varianta care să facă din PNL cel mai puternic partid pentru anul electoral 2024”, a mai spus politicianul.

Citește și: Alina Gorghiu, „săgeți” către tabăra lui Orban

„Mai sunt momente în care am senzația că vrem să-l lăsăm, unii dintre noi, șomer pe domnul Marcel Ciolacu”

Întrebată dacă există, în acest moment, liberali care aleg să denigreze actualul executiv, condus de Florin Cîțu, Alina Gorghiu a spus că uneori are senzația că unii dintre susținătorii lui Ludovic Orban ar fi mai incisivi la adresa premierului chiar și decât liderul PSD, Marcel Ciolacu. „Ați mai văzut atacuri, nu vreau să nominalizez. Competiția asta nu e despre cei care atacă, e despre cei care construiesc echipe. Numai că unii aleg atenția presei pentru 24 de ore, atacând guvernarea, atacând premierul, atacând lucrurile bune făcute în această perioadă sau vorbind exclusiv despre trecut”, a mai spus acesta, conform sursei citate anterior.

Articolul precedentAnglia renunță la restricții. „Ziua libertății”, aspru criticată de comunitatea științifică
Articolul următorCum vrea statul să împuște urșii „ care nu se sperie de oameni”/ Mărturii exclusive din județul cu cele mai multe victime ale urșilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.