Săptămâna trecut un pui de urs teroriza angajații Spitalului de Psihiatrie Voila. Oamenii s-au trezit cu ursul ziua în amiaza mare în curtea unității medicale și doar o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit. Jandarmii chemați de cadrele medicale în ajutor nu au mai găsit animalul care fugise deja în pădure.

Un urs a apărut în cartierul Voila, fiind surprins de camerele de supraveghere ale unei gospodării. Animalul a exploatat zona și a plecat liniștit. Nu se știe încă dacă este vorba despre același urs care a apărut în curtea spitalului de psihiatrie sau este un altul.

Autoritățile sunt îngrijorate de faptul că urșii au început să coboare în zonele de deal și chiar de câmpie și speră să fie găsită rapid o soluție pentru această problemă.

Vă reamintim că un alt pui de urs a fost lovit mortal de o mașină, vineri noapte, pe DN1, în apropiere de municipiul Ploiești. 

Articolul precedentVioleta Alexandru nu-și poate scoate Ministerul Muncii din minte: „Sunt situații care m-au lăsat fără cuvinte”
Articolul următorCrin Antonescu, „reciclat” de istoricul Marius Oprea. Ce spune fostul lider PNL despre eventualitatea unei noi candidaturi
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...