Dacian Cioloș a fost confirmat președinte al grupului politic Renew Europe, informații despre faptul că acesta ar fi favorit în cursă circulând de mai multe zile. Grupul politic este unul nou în Parlamentul European și reuneşte forţe de centru, liberale şi progresiste. Astăzi, Cioloș a fost ales cu 64 de voturi, iar în urmă cu puțin timp acesta a comunicat care este viziunea sa în următoarea perioadă.

Acum trecem la pasul următor și începem construcția politică internă prin care să le oferim cetățenilor români un viitor așa cum îl merită. Președinția grupului Renew Europe e doar un pas în construcția politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru.

Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forțelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles și în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată țara”, a scris Cioloș pe Facebook.

Articolul precedentDe la consilier de prim ministru la inculpat într-un nou dosar. Vâlcov a fost pus sub control judiciar de DIICOT
Articolul următorMihai Fifor vorbește despre o comisie care să ancheteze fraudele votului din 26 mai