Sursa foto: Facebook/ ISU Vrancea
Sursa foto: Facebook/ ISU Vrancea

Într-un anunț publicat pe contul de Facebook, ISU Vrancea a precizat că, în data de 19 mai, o pisică a fost salvată de către pompieri.

Conform anunțului distribuit în dimineața zilei de azi, o echipă de pompieri a salvat o pisicuță aflată în pericol.

Locuitorii unui bloc situat pe bulevardul Unirii din municipiul Focșani au sunat în această dimineață la numărul unic de urgență 112, îngrijorați de mieunatul unei pisicuțe rămasă captivă într-un loc inaccesibil”, au transmis, joi, reprezentanții ISU Vrancea.

Pompierul salvator a decis să păstreze puiul pe pisică

Potrivit sursei citate, pompierii au eliberat puiul de pisică cu ajutorul accesoriilor din dotare. De asemenea, puiul de pisică a fost adoptat de un pompier care a decis, imediat, să îl păstreze.

Micuța felină este pe mâini bune, un coleg de-al nostru a fost bucuros să o adopte. Cele două fetițe ale sale vor avea de acum înainte un nou partener de joacă”, mai transmit reprezentanții ISU Vrancea.

Postarea este însoțită de două imagini, mai mulți utilizatori de Facebook transmitând felicitări pentru gestul pompierului.

Tot în cursul zilei de azi, a avut loc o intervenție a pompierilor din Focșani pentru stingerea unui incendiu izbucnit în comuna vrânceană Garoafa

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervinenit astăzi, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Intervenția s-a desfășurat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Garoafa. În plus, intervenția a fost una dificilă, existând posibilitatea extinderii acestuia la o altă locuință din imediată vecinătate.

În urmă incendiului, au ars o anexă și acoperișul locuinței pe o suprafață totală de aproximativ 80 mp. Conform declarațiilor, nu au existat victime.

Articolul precedentMinistrul Muncii a anunțat că au fost recalculate jumătate din pensiile românilor
Articolul următorPlanul premierului pentru tinerii din România. Ciucă: „Vrem să participe la dezvoltarea națională”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time