Victor Ponta

Liderul Pro Romania s-a suparat din nou pe Ludovic Orban, dupa declaratiile acestuia care il vizeaza direct. Ieri, premierul a opinat ca Victor Ponta, dar si Marcel Ciolacu, sunt pasibili de amenda pentru ca in Parlament ar fi renuntat la masca de protectie. Ponta crede ca aceasta afirmatie este doar o rafuiala a lui Orban, date fiind demersurile pe care le-a facut pentru aflarea adevarului in perioada pandemiei.

Lucovide!! Tu porti masca tot timpul! Tu esti virusul care de 30 de ani pui in pericol viata romanilor!

Tu trebuie sa iti dai jos masca si sa te vada toti romanii asa cum esti: un vataf umil si slugarnic cu Boierul Klaus si mincinos si ticalos cu romanii care muncesc pe “mosia” voastra/ un impostor care de 30 de ani nu ai lasat nimic in urma ta in politica/ cel mai incompetent si ipocrit Premier al Romaniei (ai depasit-o deja si pe Viorica)!

Hai amendeaza-ne Lucovide! Ca tu nu stii altceva decat sa amendezi oamenii care te intreaba de solutii economice, de salarii, pensii, alocatii si salvarea firmelor romanesti!

Si Marcel Ciolacu si eu te-am intrebat ce faci pentru economie si pentru viata oamenilor afectati de Pandemie si de masurile aberante ale Guvernului – am primit si singurul raspuns de care esti tu capabil: ne dai amenda!”, a atras atentia Ponta.

Articolul precedentToporul, unealtă folosită pentru tăierea copacului și amenințarea activiștilor de mediu
Articolul următorPSD avertizează că guvernul garantează bunăstare doar clientelei politice