Vot Parlament

După moțiunile de cenzură îndreptate împotriva ministrului Agriculturii și cel al Finanțelor, social democrații le pregătesc „surprize” altor doi miniștri din cabinetul Orban. Azi, purtătorul de cuvânt al PSD a declarat într-o conferință de presă că se lucrează la două moţiuni simple împotriva miniştrilor Afacerilor Interne şi Educaţiei, care vor fi trimise săptămâna viitoare în Parlament.

Probabil că vor fi introduse moţiuni cu text similar în ambele camere ale Parlamentului, pentru a da greutate, pentru ca oamenii să înţeleagă că, atâta timp cât un Parlament întreg le votează plecarea acasă, chiar ar trebui să plece acasă.

Moţiunile simple au rolul de a-i atenţiona pe guvernanţi că nu îşi fac treaba aşa cum trebuie şi sperăm că aceste moţiuni, cum a fost şi cea de ieri de la Agricultură, să le tragă un semnal de alarmă şi să îşi corecteze acţiunile, astfel încât lucrurile să se întâmple conform dorinţei românilor şi conform a ceea ce au promis dumnealor când au preluat guvernarea”, e de părere Lucian Romaşcanu.

Articolul precedentOrban i-ar cam amenda pe Ciolacu și pe Ponta pentru nepurtarea măștilor
Articolul următorKlaus Iohannis, noi declarații despre starea de alertă și fake news-uri