Sursă foto: Agent Green
Sursă foto: Agent Green

În urmă cu 6 ani, mai exact în data de 29 iunie 2016, organizația Agent Green distribuia o imagine din satelit, imagine care înfățișa defrișările majore din nordul României.

Imaginea postată arăta frontiera Maramureșului cu Ucraina (frontiera este linia galbenă).

Pădurile României au fost rase, iar defrișările continuă

Conform textului care însoțea fotografia din satelit, pădurile din România au fost rase (inclusiv cele virgine, prezente în permietrul roșu).

La acea vreme, membrii Agent Green explicau faptul că pădurile din Ucraina sunt încă intacte. În plus, Ucraina lua decizia de a interzice exportul de molid și pin.

Ecologiștii și polițiștii de frontieră sunt bătuți de mafia pădurilor în timp ce:

Parlamentul României și Camera Deputaților PLEACĂ ÎN VACANȚĂ.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor din România VEGETEAZĂ.

Guvernul României IGNORĂ SITUAȚIA SCĂPATĂ DE SUB CONTROL”, scriau în 2016 membrii organizației pentru protecția mediului.

Agent Green: ”Mai ții minte imaginea aceasta cu masacrul pădurilor de la granița României cu Ucraina pe care am publicat-o acum 6 ani? Imaginea a ajuns, în aceași seara, la Stirile Pro TV și apoi a făcut înconjurul lumii”

Ei bine, nu s-a rezolvat mai nimic. În afară că Agent Green a câștigat procesul cu un ocol silvic din zonă prin care am oprit continuarea planificată a masacrului, hoții sunt neprinși, nepedepsiți, iar pădurea nu s-a mai refăcut. Asta înseamnă stat corupt”, au scris, astăzi, 19 aprilie, reprezentanții Organizației Agen Green, pe contul de Facebook.

Articolul precedent„Blestemul” Bucureștiului: Noua majorare a prețului de producție a gigacaloriei
Articolul următorMinistrul Bode îi liniștește pe români: Coaliția nu vine cu taxe și impozite noi anul acesta
Jurnalist full-time / Pesimist part-time