Raed Arafat (captură video)

Raed Arafat a anunţat că are coronavirus. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă spune că simptomele sunt uşoare, precizând că în următoarele zile va lucra de acasă. Raed Arafat spune că s-a infectat cu COVID-19, deşi a purtat tot timpul masca FFP2.

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieșit Covid pozitiv. Aceasta după ce dimineață testul a fost negativ, eu purtând masca FFP2 tot timpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt ușoare. Voi continua să lucrez de la domiciliu în următoarele zile”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, în creștere

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni, că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 686 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, cu 104 mai mult față de ziua precedentă.

Numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 1.702, cu 19 mai mult față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 235 persoane, cu 8 mai puțin față de ziua precedentă. Dintre cei 235 pacienți internați la ATI, 201 sunt nevaccinați.

75 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați. Ei au fost testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 67 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până luni, 65.340 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 3 decese, un bărbat și două femei.

Vasile Dîncu, reacție la acuzațiile Rusiei privitoare la mercenarii români: Este o informație falsă

Articolul precedentVasile Dîncu, reacție la acuzațiile Rusiei privitoare la mercenarii români: Este o informație falsă
Articolul următorNicolae Ciucă: Românii nu au nevoie de gâlceavă