Într-un comunicat trimis presei, George Simion, copreședinte al PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor) solicită Guvernului să se țină de promisiune și să achite restanțele salariale ale angajaților Companiei Naţionale a Uraniului. Mai exact, Simion face această solicitare în numele partidului pe care „îl păstorește”, menționând, de asemenea, că PAUR ar fi singurul partid care s-ar implica activ în problemele angajaților respectivei companii.

George Simion acuză Guvernul Cîțu de nepăsare cu privire la soarta angajaților CNU

Potrivit lui Simion, Guvernul condus de Florin Cîțu ar fi interesat, cu precădere de PNRR (Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, uitând de direcționarea banilor către angajații care nu și-ar fi primit salariile.

„Guvernul Cîţu este preocupat să împartă prada reprezentată de banii asociaţi Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi uită să mai dea puţinii bani românilor care muncesc la acele companii de stat rămase, care mai exploatează resurse naturale în folosul României. Suntem singurii care vin să ia apărarea acestor români. Restul societăţii doarme sau consideră că asta e România normală?”, declară vineri deputatul George Simion, copreşedinte al PAUR, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Trenul metropolitan, soluția lui Nicușor Dan pentru traficul aglomerat

Parlamentarul s-a deplasat în această seară la Feldioara, judeţul Braşov, unde a discuta cu mai mulţi angajaţi ai sucursalei locale a CNU. „Greva foamei pentru 2 mii de lei! Atât câștigă un lucrător care lucrează cu uraniu. Și nici pe aceștia: nu mai primiseră salariul de aproape 2 luni. Azi situația s-a rezolvat, mâine tot prin proteste extreme se rezolvă? AJUNGE!”, a scris Simion pe Facebook, în urmă cu două ore.

Articolul precedentWhatsApp a picat. Problemă manifestată în întreaga lume
Articolul următorPrefectul Capitalei anunță că Bucureștiul nu va fi carantinat
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.