Președinta USR București, Roxana Wring a depus, marți, o sesizare la Comisia Europeană privind ajutorul de stat ilegal acordat companiilor municipale de către Gabriela Firea.

”Aceste companii, care au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București, au primit un ajutor incorect pe bani publici”

”Cele 22 de companii municipale au primit din bugetul Capitalei peste 600 de milioane de euro, bani pe care i-au folosit pentru sedii, salarii, autoturisme și cheltuieli de funcționare. În plus față de aceste sume, companiile au primit și contracte în condiții necompetitive pentru bugetul public. Mai precis, serviciile au fost fie supra-evaluate, fie de slabă calitate, iar singurul motiv pentru care s-au încredințat contractele a fost pentru a justifica existența acestor companii. Gabriela Firea nu a făcut absolut nimic pentru a pune în aplicare decizia instanței, dimpotrivă, companiile toacă bani nestingherite și dau salarii nemeritate unor cohorte de clienți politici ai Gabrielei Firea și ai PSD”, a declarat președinta USR București.

Articolul precedentKlaus Iohannis „Refuz clar, categoric, această abordare de tip iliescian că proprietatea e un moft”
Articolul următorTraian Băsescu despre Darius Vâlcov și ”discotecarul” de la Finanțe