Fiica cea mică a fostului şef al statului, fostul europarlamentar Elena Băsescu a declarat joi că nu i-a cerut lui Marian Vanghelie să strângă semnături contra cost pentru ea, reamintind că nu a candidat la alegerile europene din 2014.
Reacţia pe Twitter a fiicei fostului preşedinte vine după ce, potrivit motivării deciziei de arestare a lui Marian Vanghelie, edilul i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu.
„Nu am cerut niciodată nimănui să-mi strângă semnături contra cost, cu atât mai puţin lui Marian Vanghelie sau celorlalţi oameni invocaţi în documentele citate în presă. De altfel, pe aceştia nici măcar nu îi cunosc”, a scris Elena Băsescu pe pagina de socializare. Ea a reamintit că nu a candidat la alegerile europarlamentare din 2014, subliniiind că, în aceste condiţii, invocarea numelui său este „nejustificată”.
Marian Vanghelie i-ar fi cerut omului de afaceri Marin Dumitru să strângă 10.000 de semnături pentru candidatura la alegerile europarlamentare a Elenei Băsescu, se arată în motivarea deciziei de arestare a edilului, luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Articolul precedentHoria Georgescu meditează la integritate în spatele gratiilor.
Articolul următorCristi Burci: „Doar l-am ascultat pe Gheorghe Bunea-Stancu”