razvan cuc transporturi

Comitetul Executiv Național al PSD a votat marți la Palatul Parlamentului că Răzvan Cuc revine la Transporturi, iar Daniel Suciu va fi propus la Dezvoltare.

CEx a votat propunerile de miniștri pentru portofoliile de la Dezvoltare și Transporturi, au spus surse din partid pentru știripesurse.ro.

Liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, va fi propus la Ministerul Dezvoltării. Astfel, organizația PSD din Bistrița-Năsăud primește al doilea portofoliu în Guvern, pe lângă ministerul Apelor și Pădurilor, condus de senatorul Ioan Deneș.


Răzvan Cuc revine la Transporturi, via Piatra Neamț


Deputatul PSD Răzvan Cuc a fost votat pentru Ministerul Transporturilor, acesta fiind asumat de PSD Neamț. Organizația social-democrată primește, astfel, o compensație după ce Ilan Laufer a fost respins de Klaus Iohannis la Dezvoltare.

S-a înregistrat un singur vot contra, din partea PSD Giurgiu, organizație din care Răzvan Cuc a făcut parte până de curând. Premierul Viorica Dăncilă urmează să-i trimită președintelui Klaus Iohannis cele două propuneri.

Întrebată, înainte de ședință, dacă ea crede că şeful statului va accepta aceste propuneri, premierul a afirmat: „Greu de spus”. Ședința PSD a fost marcată de discuții tensionate: Acum, Răzvan Cuc revine la Transporturi, după ce a mai deținut portofoliul în Guvernele conduse de Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Articolul precedentOrban a deschis un nou front cu Jean-Claude Juncker și George Soros.
Articolul următorÎncet cu pianul în dubă! Interlopul Nicolae Duduianu, prins de polițiști