O explozie a avut loc, joi după-amiază, la Uzina Mecanică Băbeni, iar potrivit primelor date patru persoane (trei bărbați și o femeie) au decedat, iar alte patru sunt rănite.

„Starea răniților este una stabilă, conștienți. Aceștia sunt transportați la Spitalul de Urgență Vâlcea”, a declarat Dan Pădureanu, directorul Ambulanței Vâlcea, la Digi 24.

„Astăzi, în jurul orei 16:00 pompierii militari au fost solicitați pentru intervenție. În urma deflagrației au rezultat patru persoane decedate și patru rănite, ulterior răniții au fost transportați la spital. Se acționează pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Intervenția este în desfășurare”, a precizat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt ISU Vâlcea, la Digi 24. Cele patru persoane care au murit ar fi lucrat la dezamorsarea unei mine anti-persoană, a mai precizat acesta.

În 2019, o altă explozie a avut loc la aceeași fabrică. Atunci, cauza exploziei a fost un proiectil. Un angajat de 22 de ani a murit.

Vom reveni cu amănunte

Articolul precedentPrimăria Sectorului 5 a făcut ordine lângă Piața Rahova
Articolul următorDispută pe milioane de euro la ONJN. Companiile românești spun că sunt prejudiciate. Declarații oficiale