Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

În momentul în care utilizatorii de iPhone 14 nu își folosesc noul dispozitiv, ecranul va rămâne luminat, transmite CNN.

Practic, ecranul va continua să afișeze widget-uri, cum ar fi alarme, întâlniri, sau scoruri sportive.

Toate acestea sunt actualizate în timp real.

Noua linie a Apple prezintă cea mai mare schimbare a ecranului de blocare

Nu numai că este o modalitate de a menține utilizatorii mai aproape de dispozitive, dar noul concept îi va determina pe aceștia să cumpere cât mai multe upgrade-uri.

În mod clar, va crește timpul petrecut de utilizatori pe telefon”, a spus Dan Ives, analist la Wedbush Securities.

În timp ce ecranele de blocare interactive sunt, de obicei, limitate – permițând o verificare rapidă a notificărilor, a orei, a mementourilor, a întâlnirilor și a notelor – Apple adaugă mai multă personalizare și flexibilitate ecranului de blocare.

De asemenea, va afișa, de exemplu, progresul livrărilor sau cursele cu Uber. Sunt informații care se găseau, anterior, doar în aplicații.

Noul ecran de blocare al iPhone oferă, de asemenea, o modalitate inedită de a prezenta fotografiile din telefon, de a selecta stiluri și culori personalizate de font și oferă o plasare mai bună a notificărilor în partea de jos a ecranului

Noul ecran de blocare al Apple se alătură unui număr de schimbări interesante care vin în gama iPhone 14, cum ar fi Dynamic Island.

Practic, ecranul se mărește și se micșorează în momentul în care sosesc apeluri, iar muzica este redată mai ușor în timp ce sunt utilizate alte funcții.

Articolul precedentJoe Biden a ajuns la Londra pentru a participa la înmormântarea Reginei Elisabeta
Articolul următorZeci de copii au fost evacuați în urma unui incendiu izbucnit într-un spital din Timișoara
Jurnalist full-time / Pesimist part-time