Călin Popescu Tăriceanu aproape că i-a blestemat pe liberalii din Guvernul României care nu cedează la presiunea măririi pensiilor. După cum se știe, Tăriceanu este preocupat (și) de soarta pensionarilor români, așa că a ajuns la capătul răbdării: le dorește liberalilor să vadă cum e să trăiești din 800 lei venit pe lună din pensie!

Am o propunere pentru toți cei care se împotrivesc măririi cu 40% a pensiilor. Fie că îi cheamă Iohannis, Orban, Cîțu, Alexandru, Barna, Cioloș sau alți deștepți, ei ar trebui ca măcar o lună să trăiască cu 1.000 de lei! Sau cu 800 de lei! Pensiile a mai mult de 3 milioane de români! Să vadă atunci dacă din banii aceștia pot plăti telefonul, medicamentele, alimentele și întreținerea! Și dacă ei spun că se poate trăi cu acești bani, atunci putem să discutăm despre amânarea măririi pensiilor!”, este propunerea liderului ALDE. Lider care, potrivit propriei declarații de avere, a cumulat anul trecut venituri din trei surse: 156.154 lei ca senator, plus 106.9000 din dividente și 247.699,32 lei venituri din vânzare de acțiuni.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu se simte singur după ce Teodorovici s-a îmbrățișat cu Ciolacu
Articolul următorBREAKING NEWS: Fan Courier va distribui 2.000 de plicuri conținând vouchere de 100 lei cetățenilor din Sectorul 5, din partea lui Florea